Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اقتصادی بررسی بیش از سه هزار پرونده اختلاف کارگری و کارفرمایی در همدان

بررسی بیش از سه هزار پرونده اختلاف کارگری و کارفرمایی در همدان

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری تعداد 3130 پرونده حل اختلاف کارگری و کارفرمایی مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش "همدان‌نیوز" و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان، سید احمد توصیفیان از بررسی 3130پرونده حل اختلاف کارگری و کار فرمایی دراستان خبر داد و گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری 3130 دادخواست کارگری و کار فرمایی  در مراجع حل اختلاف مستقر در ادارات تابعه این اداره کل  واصل و پس از بررسی در هیات های تشخیص در مدت مذکور تعداد 1955رأی از سوی هیأتهای تشخیص صادر شده است؛ همچنین در مدت فوق 421 دادخواست تجدیدنظر خواهی به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانهای همدان و ملایر ارائه شده است.
وی در خصوص مراجع حل اختلاف گفت:به تجویز ماده ۱۵۷ قانون کار، هر گونه اختلاف بین کارفرما و کارگر یا کارآموز ناشی از اجرای قانون و مقررات کار، قرارداد کارآموزی، ‌موافقت ‌نامه‌های کارگاهی یا پیمان‌های دسته ‌جمعی کار باید در مراجع مربوط مورد بررسی قرار گیرد.
احمد توصیفیان اضافه کرد: این گونه اختلافات در مرحله اول از طریق سازش مستقیم بین کارفرما و کارگر یا نمایندگان آنها در ‌شورای اسلامی کار و انجمن صنفی کارگران و کارفرما حل و ‌فصل می شود و در صورت عدم سازش از طریق هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف مورد رسیدگی و حل و فصل قرار می گیرد.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اظهار این موضوع که 23درصد کل آراسازشی بوده گفت: میزان آرای صادره توسط هیاتهای تشخیص شهرستان همدان با 764 رأی بیشترین آرا و شهرستان فامنین با 10 رأی کمترین آرا صادره را به خود اختصاص داده اند.
وی  افزود: تعداد 337 رأی نیز توسط هیأت های حل اختلاف مستقر در ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان و ملایر صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه  سال  1399که رقم 421 بوده  به میزان(20%-) کاهش نشان می دهد  .
توصیفیان خاطرنشان کرد: کلیه کارفرمایان و کارگران تحت نظارت اداره کار، تابع قانون کار هستند و باید اختلاف‌ها و دعاوی به وجود آمده را بر اساس ساز و کار تعیین شده در مفاد قانون کار حل و فصل کنند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: در رسیدگی به این پرونده ها رویکرد این اداره کل بر حل  وفصل  اختلافات کارگران و کار فرمایان بر اساس مصالحه و سازش است.
  توصیفیان گفت: در 6 ماهه سال جاری تعداد 18مورد اعتبار نامه برای اعضاء کراجع مذکور پیگیری و صادر شده است.
وی درخصوص تعیین صلاحیت شرکت های خدماتی گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری تعداد 45 مورد درخواست متقاضیان اخذ صلاحیت شرکت های خدماتی در کمیته تعیین صلاحیت شرکتهای خدماتی مورد رسیدگی قرار گرفته وهمچنین برای تعداد46  طرح طبقه بندی مشاغل شرکتهای تولیدی وخدماتی بررسی و تاییدیه صادر شده است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن