هدف‌گذاری برای احداث ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان از برنامه‌ریزی و پیگیری مستمر احداث ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سال جاری خبر داد.

به گزارش "همدان نیوز"، علی سهرابی‌بیدار در جلسه ارزیابی شرکت توانیر در راستای مدیریت مصرف و مدیریت بار با حضور داراب‌زاده؛ نماینده شرکت توانیر در سالن جلسات شرکت توزیع نیروی برق استان اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ جلسه مدیریت تقاضا و مصرف برق، چهار جلسه نیروگاه‌های خورشیدی و یک جلسه با موضوع رمزارز در استانداری برگزار شده است.

وی با اشاره به ابلاغ و پیگیری منظم برنامه‌های مدیریت بار ارسالی از سوی شرکت توانیر گفت: در این راستا مدیریت بار مشترکین کشاورزی ۳ الف (چاه‌های آب کشاورزی) به میزان پنج ساعت در روز، صنایع دو مگاوات به صورت متوسط ۵۰ درصد در هفته و یا مدیریت بار سه روز در هفته تا سقف ۹۰ درصد، بار مشترکین صنعتی دیماندی خارج از شهرک‌های صنعتی هر روز از ساعت ۱۸ الی ۲۴ داخل شهرک‌های صنعتی به صورت دو روز در هفته انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: الزام ادارات به کاهش ۲۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری نسبت به مصرف دوره مشابه سال گذشته و ۷۰ درصدی در ساعات غیر اداری نیز به تمام ادارات استان ابلاغ شده است.

وی با اشاره به تدوین مدیریت بار بومی استان در قالب ۳۶ بسته مدیریت مصرف برای گذر از تابستان تصریح کرد: اقدامات خوبی نیز در زمینه فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی گسترده در حوزه مدیریت مصرف برق انجام شده است.

سهرابی‌بیدار از عقد قرارداد با سه شرکت تبلیغاتی خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی، فضاهای تبلیغاتی سطح شهر از قبیل بیلبوردها، عرشه پل‌ها و جایگاه‌های سوخت و همچنین استفاده از ظرفیت فضای مجازی و ارسال پیامک‌های اطلاع‌رسانی و اخطار به مشترکین پرمصرف نیز از دیگر فعالیت‌ها بوده است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای ترویج و پیگیری توسعه نیروگاه‌های خورشیدی گفت: ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی استان به منظور احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات شناسایی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: معادل ۳ هزار و ۲۰۰ مگاوات به سرمایه‌گذاران برای احداث نیروگاه خورشیدی معرفی شده که تاکنون برای یک‌هزار و ۹۰۰ مگاوات توسط ساتبا پروانه احداث صادر شده است.

وی از برنامه‌ریزی و پیگیری مستمر برای احداث ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سال جاری خبر داد و گفت: ۲۵۰ هکتار از اراضی فوق به شرکت توزیع برق استان همدان برای احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تحویل شده که عملیات اجرایی آن آغاز و در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

سهرابی‌بیدار عنوان کرد: در حال حاضر ۵۱ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان متصل به شبکه و درحال تولید است که ۴۹ مگاوات آن مربوط به نیروگاه‌های ۷ مگاواتی و ۲ مگاوات نیز مربوط به نیروگاه‌های انشعاب است.

وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی ۱۰۲ متقاضی در سامانه مهرسان ثبت نام و ۵۴ متقاضی اقدام به عقد قرارداد کرده‌اند، افزود: در بخش اداری نیز ۲۰ ساختمان دارای نیروگاه خورشیدی است و استانداری نیز ۱۰۰ کیلووات احداث کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به بحث رمزارزها گفت: سال گذشته ۲۳۹ دستگاه رمزارز غیرمجاز کشف شد و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۴۷ دستگاه رمزارز غیرمجاز با توان ۱۴۱ کیلووات کشف شده است.