Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر سیاسی - مجلس رسانه‌ها احساس مسئولیت در برابر مسائل استان را فراموش نکنند

رسانه‌ها احساس مسئولیت در برابر مسائل استان را فراموش نکنند

نماینده ولی‌فقیه در همدان با بیان اینکه هفته خبرنگار صرفا برای تشکر نیست و باید مشکلات جامعه رسانه حل شود، گفت: رسانه‌ها صرفا به اطلاع رسانی اکتفا نکرده و احساس مسئولیت در برابر مسائل استان را فراموش نکنند.

به گزارش "همدان نیوز"، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی پیش از ظهر امروز در کلاس درس اخلاق رسانه با قدردانی از زحمات اصحاب رسانه برای ترویج فرهنگ عاشورا و تسلیت شهادت اسماعیل هنیه، درباره تقابل جمهوری اسلامی ایران با اسرائیل، اظهار داشت: این تقابل حق قانونی کشور ایران است افرادی که توصیه به خویشتنداری می‌کنند توصیه‌هایشان غیرقانونی و عجیب است.

وی خطاب به مدیران، گفت: انسان یک سری نیازها دارد که اگر برطرف نشود فرصت نمی‌کند به نیازهای متعالی خود فکر کند، یکی از نکات مورد نیاز خبرنگاران نیز مسئله بیمه است که باید حل و تدبیر شود. هفته خبرنگار هم صرفا برای تشکر از آنها نیست، بلکه باید اقدامات لازم برای خبرنگاران انجام و مشکلاتشان برطرف شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به لزوم شکل‌گیری تشکل‌هایی برای برگزاری دوره‌‌های افزایش مهارت خبرنویسی در بین خبرنگاران ادامه داد: به نظر می‌رسد متن نویسی در خبر اندکی با ضعف رو به‌رو است و لازم است با برگزاری دوره‌های آموزشی خبرنویسی تقویت شود.

وی با بیان اینکه 100 مغالطه در عرصه خبر وجود دارد، مطرح کرد: از اصحاب رسانه درخواست دارم به پنج اولویت سند فرهنگی استان که مبتنی بر واقعیت‌ها است، توجه کنند. توجه به نشاط اجتماعی، طلاق، اعتیاد و غیره مسائلی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

شعبانی خطاب به اصحاب رسانه با این توضیح که آیا رسانه‌های ما صرفا قرار است، اطلاع‌رسانی کنند یا اینکه می‌توانند در این فضا موثر باشد، مطرح کرد: از رسانه‌ها می‌خواهم احساس مسئولیت خود در برابر مسائل استان را فراموش نکنند.

وی با اشاره به مشکلاتی که در جامعه وجود داشته و ظرفیت‌هایی که راکد مانده است عنوان کرد: اینکه می‌گویند قانون اجازه نمی‌دهد، یعنی چه، پس مدیر قرار است چه کند؟ امیدوارم احساس مسئولیت خود را در برابر معضلاتی که وجود دارد از دست ندهیم، ما همه در برابر آنها مسئول هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان خطاب به رسانه ها با بیان اینکه حداقل کاری که می‌کنید این است که فضای یاس را در جامعه ایجاد نکنید، عنوان کرد: برای اداره کشور حاکمیت کافی نیست، بلکه باید حکمرانی رخ دهد. در واقع حکمرانی خوب در دنیا یک مسئله جدی است و اگر برخی کشورها رشد کردند به دلیل حرکت به سمت حکمرانی خوب است که در آن مردم و هر فردی یک نقش مهم دارد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن