کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: انتظار می رود گرمای هوا در هفته پیش رو همچنان ادامه داشته باشند بنابراین همچنان خبری از خنکای هوا نیست.
به گزارش "همدان نیوز"، روح الله زاهدی اظهار کرد: از امروز تا یکشنبه در برخی ساعات از روز شاهد آسمان نسبتا ابری در استان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه از حیث دمایی تغییر خاصی نخواهیم داشت و همچنان گرمای هوا در استان همدان تداوم خواهد داشت، ادامه داد: از یکشنبه تا اواخر هفته آسمانی صاف و آفتابی در پیش رو داریم.
این کارشناس هواشناسی ادامه داد: کمینه و بیشنیه دمای همدان در شبانه روز گذشته ۲۱ تا ۳۵ درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان قرار داشت.
زاهدی همچنین گفت: در این مدت گل تپه با ۱۸درجه و اسدآباد با ۳۶ درجه سانتیگراد بالای صفر خنک ترین و گرم ترین نقاط استان بودند.