Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اجتماعی طول اجرای شبکه فیبر نوری همدان به ۱۸۶ کیلومتر افزایش یافت

طول اجرای شبکه فیبر نوری همدان به ۱۸۶ کیلومتر افزایش یافت

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات همدان گفت: مرحله نخست اجرای شبکه اصلی فیبر نوری در ۱۴ شهر استان همدان انجام و تاکنون ۱۸۶ کیلومتر اجرایی شده است.

به گزارش "همدان نیوز"، عباس صادقی پوریانی اظهار کرد: بر اساس تفاهم‌نامه صورت گرفته با شرکت‌های مخابرات و فناپ، اجرای این پروژه در طول ۹ ماه‌گذشته متناسب با تعهدات پیش رفته است.

وی افزود: عملیات اجرای پروژه فیبر نوری در ۱۰ شهر از جمله همدان، ملایر، کبودرآهنگ، اسدآباد، مریانج، جورقان، مهاجران، پالیز، آجین و کرفس توسط شرکت فناپ انجام می‌شود و اجرای پروژه ۱۰ شهر تویسرکان، نهاوند، قهاوند، سرکان، فرسفج، فیروزان، برزول، گیان، شیرین‌سو و گل‌تپه نیز به شرکت مخابرات واگذار شده است.

صادقی پوریانی با اشاره به اینکه تا پایان چشم انداز برنامه هفتم توسعه همه ۳۳ شهر استان به شبکه فیبر نوری مجهز می‌شود، عنوان کرد: برای اجرای پروژه در سایر شهرها نیز با شرکت فناپ در حال مذاکره هستیم و به زودی قرارداد اجرای پروژه امضا خواهد شد.

وی بیان کرد: پروژه فیبر نوری شهر همدان را شرکت فناپ تلکام با مشارکت شهرداری همدان اجرا می کند که در سال ۱۴۰۱ حدود ۶.۵ کیلومتر از پروژه اجرا شده بود و در سال ۱۴۰۲ نیز ۴۰ کیلومتر اجرا شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان ادامه داد: برای اجرای خطوط فیبر نوری و بر اساس نقشه طراحی شده است، در حاشیه برخی از خیابان‌ها و محلات به عرض ۱۰ و عمق ۴۵ سانتی متر حفاری می‌شود تا تجهیزات فیبر نوری از داخل آن عبور کند.

وی با اشاره به اینکه هدف ما این است تا پوشش اینترنت همراه را در شهرها و روستاهای استان به مرز نیاز مردم برسانیم، بیان کرد: هم‌اینک جمعیت کوچک‌ترین روستاهای استان همدان نیز خواهان اینترنت نسل چهارم (۴G) هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان تصریح کرد: زیرساخت های آینده استان همدان در همه بخش‌ های اقتصادی، کشاورزی، صنعتی، تولید و سایر موارد نیازمند اینترنت پر سرعت است و هرچقدر روبه جلو پیش برویم تقاضا برای اینترنت پرسرعت بیشتر می‌شود.

وی افزود: سرعت اینترنت ای.دی.اس.ال در نهایت ۱۶ مگابیت در ثانیه است و پاسخ نیازهای نسل آینده را نمی دهد، اما سرعت اینترنت فیبر نوری در برخی از شرایط تا یک گیگا بیت در ثانیه نیز می‌رسد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن