دوچرخه سوار همدانی مربی تیم ملی بانوان شد
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 17 شهریور 1400 13:02
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
مریم قیاسوند پرافتخارترین بانوی دوچرخه سواری همدانی و نائب رئیس هیئت دوچرخه سواری شهرستان همدان، طی حکمی به عنوان مربی تیم ملی کورسی بانوان کشور منصوب شد.
به گزارش "همداننیوز" و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان، رئیس فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان در حکمی مریم قیاسوند از قهرمانان دوچرخه سواری همدان در آسیا را به عنوان مربی تیم ملی دوچرخه سواری جاده بانوان معرفی کرد.
گفتني است؛ مريم قیاسوند پس از حضور موفق در کلاسهای مربیگری سطح ۱ و ۲ دوچرخه سواری بینالمللی که در کشور کرهجنوبی برگزار شد، و با توجه به سابقه مربیگری ایشان به عنوان مربی در کاپ های اسیایی و مسابقات قهرمانی اسیا از سال ۹۴ تا ۹۶ در تیم ملی ایران، طی حکمی، عنوان مربی تیم ملی کورسی بانوان منصوب گردید.
مریم قیاسوند متولد ۱۳۶۴ در همدان است که ۱۰ سال به طور مستمر در تیمهای استان همدان رکاب زد و از سال ۸۹ تا ۹۳ عضو تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان بود. وی در کاپ آسیایی ۲۰۱۰ تایلند و قهرمانی آسیا ۲۰۱۱ مالزی شرکت کرد که در کاپ آسیایی مقام سوم تیمی مسافت ۳ کیلومتر را به دست آورد.
