مديرعامل سازمان عمران شهرداري همدان گفت: بزرگترين مجموعه تفريحي و توريستي كشور در همدان در حال طراحي است.
عباس صوفي امروز در جمع خبرنگاران با بيان اينكه قرارداد اين مجموعه 190 هكتاري با يك گروه انگليسي بسته شده است افزود: اين مجموعه به نام پارك ملل خواهد بود كه انواع پاركها به سبك كشورهاي مختلف در آن ساخته مي شود.
وي با اشاره به حمايت ملي استان از اين مجموعه توريستي خاطر نشان كرد: براي اجراي اين طرح 300 ميليارد تومان اعتبار لازم است كه با اجراي آن همدان را بايد يكي از زيباترين نقاط كشور محسوب كرد.
صوفي از طراحي پروژه بزرگ مركز خريد شهر در همدان خبر داد و اظهار داشت: اين مجموعه يكي از بزرگترين و كم نظيرترين مجموعههاي تجاري در سطح كشور خواهد بود كه در زميني به مساحت 2 هزار 500 متر ساخته مي شود.
مديرعامل سازمان عمران شهرداري همدان از ساخت 3 پاركينگ تا پايان دو سال آينده در همدان خبر داد و گفت: اين پاركينگها عمدتا در نقاط پر ترافيك همدان در حال اجراست كه با بهره برداري از آنها تا حدودي قفل ترافيك و كمبود پاركينگ در همدان شكسته مي شود.
صوفي با بيان اينكه سه پروژه تقاطع غير همسطح در نقاط پرتردد و خطرناك همدان در حال اجراست افزود: در حال حاضر تقاطع غير همسطح فرهنگيان با 30درصد پيشرفت در حال اجراست كه بر اثر تكميل اين پروژه 25 ميليارد تومان اعتبار نياز است و عمليات دو پروژه تقاطع غيرهمسطح ديگر به زودي آغاز مي شود.
وي بودجه سال جاري اين سازمان را 62 ميليارد تومان بيان كرد و گفت: اين ميزان نسبت به سال گذشته 85 درصد افزايش يافته است.
صوفي با بيان اينكه همدان مي تواند برترين شهر دنيا شود ادامه داد: در شهر همدان ظرفيتها فراوان است كه هنوز اين ظرفيت ها به فعليت تبديل نشده است و الا همدان يكي از بهترين شهرهاي دنيا بود.

