همزمان با دومین روز از ماه محرم پیکر مطهر شهید سپهبد علی شادمانی از شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان ، در میان حزن و اندوه مردم مومن وارد فرودگاه همدان شد.
به گزارش "همدان نیوز"، سپهبد شهید «علی شادمانی» فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء در حمله هفته گذشته رژیم صهیونیستی به شدت مجروح شده بود که روز چهارم تیرماه جاری به شهادت رسید.
این شهید والامقام در کارنامه جهادی خود، فرماندهی لشکر انصارالحسین (ع) استان همدان، فرماندهی قرارگاه مقدم غرب کشور، معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه و ستاد کل نیروهای مسلح، معاون هماهنگ کننده و فرماندهی قرارگاه حضرت خاتم الانبیاء را دارد.
پیکر شهید شادمانی عصر شنبه با نواختن مارش و تشریفات نظامی وارد میدان فرودگاه شهر همدان شد.
آیین استقبال از پیکر مطهر سپهبد شهید علی شادمانی فرمانده سرافراز قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص)، با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، استاندار همدان، اعضای شورای تأمین استان، خانواده معظم این شهید والامقام و جمعی از مردم وفادار و قدرشناس استان، در فضایی آمیخته با اندوه، افتخار و احترام، در حال برگزاری است.
قرار است پیکر این شهید دفاع مقدس ۱۲ روزه مقابل رژیم صهیونیستی به حسینیه گلزار شهدا منتقل و امشب مراسم وداع با این فرمانده در همان محل برگزار شود.
مراسم تشییع و تدفین شهید شادمانی فردا یکشنبه ساعت ۹ صبح از میدان مرکزی شهر همدان آغاز شده و تا گلزار شهدا ادامه دارد.
بر اساس وصیت وی، این شهید والامقام قرار است در کنار سردار حسین همدانی آرام گیرد.
۳۷ همدانی در تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان شهید شدند که از این تعداد هفت شهید در خارج از استان ساکن بودند.