روحانی مظلوم ترین رئیس جمهور ایران
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 17 مرداد 1395 09:25
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
معاون اول رئیس جمهور، حسن روحانی را مظلوم ترین رئیس جمهور ایران دانست.
به گزارش "همدان نیوز"، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: جلسه مشترک دولت با استانداران آخر هفته جاری برگزار می شود و استانداران می توانند مطالب و پیشنهادات خود را در زمینههای مختلف ارائه کنند
جهانگیری با بیان اینکه دولت آقای روحانی و شخص ایشان در مقایسه با دیگر روسای جمهور جز مظلومترینهاست، افزود: به هر حال بنده خودم در دولت آقای خاتمی وزیر و پیش از آن نیز نماینده بودم و می توانم اظهارنظری بابت این بحث داشته باشم.
وی تهاجم به روحانی را بی سابقه عنوان کرد و گفت: این درحالیست که در دوره اول ریاست جمهوری ایشان، گره های بسیار بزرگی باز شده است.
معاون اول رئیس جمهور به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و اظهار داشت: اگر آقایان بحث انتخابات را دارند که این انتخابات هم به وقت خودش برگزار می شود و در آن زمان رقبا می توانند بیایند و هر طور دوست دارند حرف بزنند و موضع گیری کنند.
جهانگیری گفت: بالاخره قاضی اصلی مردم هستند و رای آنها در صندوق ریخته می شود و اسم هر کسی بیرون بیاید مورد احترام همه است ولی برای تخریب رییس جمهور، آنهم شخصیتی که روحانی و مجتهد و نماینده خبرگان است و ٢٤ سال نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت بوده و الان نیز رییس این شوراست، متاسفانه حرف های بدی زده می شود و خیلی سخیف است که انسان درباره شخصیت دوم کشور اینگونه صحبت کند.
وی ادامه داد: کسانی که آن شرایط را در گذشته به وجود آوردند و ما نجابت میکنیم و نمیگوییم چه کاری کردند و چه شرایطی برای کشور به وجود آوردند، حالا طلب کار شده اند گویا یادشان رفته چه حجم منابعی در اختیارشان بوده و چگونه این منابع را هدر دادند و در آخر چه تورم و رکودی بر کشور حاکم کردند.
منبع: فارس
