استاندار همدان:
خدمات دولت بدون بزرگنمایی منعکس شود
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 20 مرداد 1395 15:54
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
استاندار همدان گفت: با توجه به در پيش بودن هفته دولت مديران و مسئولان اجرايي بايد عملکرد دولت در بخش هاي مختلف را به خوبي منعکس کنند.
به گزارش "همدان نیوز"، محمد ناصر نيکبخت در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان همدان بيان کرد: خدمات خوبي در استان و کشور صورت گرفته است که بايد فرمانداران و ديگر مديران اجرايي اين خدمات را به مردم منعکس کنند.
وي اضافه کرد: خدمات دولت به دور از و بزرگنمايي بايد عنوان شود و بايد واقعيت ها را بازگو کرد.
وي افزود: جشن لالجين چهارم شهريور ماه امسال با حضور ميهماناني از ديگر کشورها و مقامات بلند پايه کشوري برگزار مي شود که بايد براي برگزاري مناسب اين آئين برنامه ريزي هاي لازم صورت گيرد.
استاندار همدان بيان کرد: بايد برگزاري اين مراسم زمينه اي براي تبليغ گردشگري و معرفي استان همدان باشد.
نيکبخت افزود: مديران استان حق جابجايي مديران شهرستاني بدون اجازه و نظر فرماندار را ندارند در غير اين صورت آن مدير ديگر متعلق به اين استان نيست.
وي اضافه کرد: با توجه به قرار گرفتن در سال پاياني دولت اجازه بدهيد مديران شهرستاني فعاليت خود را انجام دهند و تنها در مواقع بسيار ضروري آنها را با نظر فرماندار جابجا کرده و فرد جايگزين نيز بايد مورد تائيد فرماندار باشد.
وي بيان کرد: اعتبار ملي و استاني پيش بيني شده براي استان همدان در سال جاري سه هزار و 600 ميليارد ريال است که بخشي از ان ملي و بخش ديگري نيز الزمات بوده که توزيع آن بعهده استان نيست.
استاندار همدان گفت: توزيع دو هزار ميليارد ريال از اعتبار بر عهده استان است که با اين رقم نسبت به طرح ها و نيازمنديهاي ان استان اندک است.
وي تاکيد کرد: 80 تا 85 درصد اعتبار در وزارتخانه ها بوده که بايد مديران با حضور در تهران و رايزني با وزرا و معاونان نسبت به جذب اعتبار براي استان تلاش کنند.
وي بيان کرد: از اين پس مديران بايد در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان نسبت به ميزان اعتباري که از مرکز جذب کرده اند گزارش بدهند.
استاندار همدان گفت: اولويت اختصاص اعتبار به طرحهاي اقتصاد مقاومتي با محوريت طرح هاي فني و اعتباري باشد.
نيکبخت تاکيد کرد: رفتار و عملکرد مسئولان نبايد منجر به بدبين شدن مردم به نظام شود و بايد با مردم که ولي نعمت ما هستند با کرامت برخورد کرد.
