Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اجتماعی 43 اکیپ بر ذبح دام در عید قربان نظارت می‌کنند/توصیه به مردم برای قربانی دام

مدیرکل دامپزشکی استان همدان:
43 اکیپ بر ذبح دام در عید قربان نظارت می‌کنند/توصیه به مردم برای قربانی دام

مدیرکل دامپزشکی استان همدان از پیش بینی 43 اکیپ ثابت و سیار برای نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی دامهای قربانی مردم استان همدان در عید سعید قربان نظارت دارد.

محمود رضا رسولی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار "همدان نیوز" گفت: همزمان با فرا رسیدن عید سعید قربان و انجام مراسم قربانی کردن دام در این روز، دامپزشکی استان همدان اقدام به اجرای طرح نظارت و کنترل شرعی و بهداشتی بر دامهای قربانی مردم می کند.

وی اظهار داشت: در همین راستا اداره کل دامپزشکی استان همدان با انجام اقدامات و هماهنگی لازم با سایر ادارات و ارگانهای ذیربط و هماهنگی های بین بخشی با سایر ادارات و با تشکیل، آموزش، تجهیز و ساماندهی  15  اکیپ  ثابت و 28 اکیپ سیار به استقبال عید سعید قربان می رود.

رسولی همچنین تصریح کرد: در این اکیپ ها 25 نفر دامپزشک، 48 نفر بازرس بهداشتی گوشت و 15 نفر ناظر شرعی، نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی قربانی دام ها را انجام می دهند .

رسولی در پایان از کلیه مردم استان همدان در خواست کرد به منظور رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان، در روز عید سعید قربان حتی المقدور دام های قربانی خود را در کشتارگاه های سراسر استان کشتار کرده و از خدمات رایگان بازرسی بهداشتی و شرعی بازرسان اداره کل دامپزشکی استان همدان بهرمند شوند.

وی در پایان یادآور شد: مردم جهت نظارت شرعی و بهداشتی می توانند با شماره 1512 تماس حاصل کرده و از خدمات رایگان اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی بهرمند شوند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن