Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اجتماعی همدان در معرض خطر جمعیتی است

همدان در معرض خطر جمعیتی است

معاون استاندار همدان گفت: همدان در معرض خطر جمعیتی است و باید بیش از پیش به آن توجه شودو نمی‌توانیم منتظر معجزه باشیم و باید طرح و پیشنهاد ارائه دهیم.

به گزارش "همدان نیوز"، حسن رضانیا با بیان اینکه از  لحاظ جمعیتی طبق شاخص‌ها در معرض خطر هستیم و بایدبه هر دستگاهی که توسط این قانون  جمعیت برایش نقش دیده شده است، متمسک شویم،  اظهار داشت: همدان اگر در معرض خطر است باید بیش از پیش به آن توجه شود، این قوانین وضع شده برای وضعیت تحت خطر بودن ما نیست. باید کشور را قانع کنیم و پیشنهادات خاصی را نیز مطرح کنیم.

وی ادامه داد: سیاست‌گذارانی که ارزیابی می‌کنند، گره‌گشایی نیز باید انجام دهند، این قوانین پاسخگوی وضعیت است، تحت خطر بودن ما نیست و باید چند پیشنهاد ارائه کنیم تا به آن رسیدگی شود، نمی‌توانیم منتظر معجزه باشیم، باید طرح و پیشنهاد بدهیم‌.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با بیان اینکه هر دستگاهی که زمینی دارد باید توسط آن برای مجموعه خودش پای کار بیاید، گفت: ما هنوز به یک درک مشترک از جمعیت واقعی استان نرسیده‌ایم و اگر همین همتی که استاندار دارد همه ما داشته باشیم و این نگاه حساس را نسبت به جمعیت داشته باشیم، می‌توانیم در نوع نگاه و تغییر ذائقه مسئولان تحولی به وجود آوریم.

یوسف شعبانی، مدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز ضمن تسلیت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین(ع)، بیان کرد: سال گذشته در حوزه تخصیص اعتبارات و پرداخت تسهیلات دچار محدودیت بودیم و امسال به مراتب سخت‌تر شده است. ما یک سال پیش مکاتبات زیادی داشتیم و تازه اکنون تهران در حال ظرفیت‌سنجی است.

وی افزود: منشاء مشکلاتی که مطرح می‌شود، لوایحی است که در بالا باید تصویب شود‌. مجموعه علوم پزشکی نگاه فراسازمانی دارد و نیاز به تامین بودجه دارد تا به حد لازم برسد. طرح‌های ما تا الان به وزارت دفاع داده شده است.

شاهد کاهش شدید آمار ثبت نام مدارس هستیم

محمود نقوی، مدیرکل آموزش و پرورش همدان نیز با اشاره به کاهش شدید نرخ جمعیت اظهار داشت: سال گذشته 34 هزار و صد نفر ثبت نام در مدارس ابتدایی داشتیم که امسال این رقم به 32 هزار نفر رسیده است، یعنی اگر همین طور پیش برویم، در سال‌های پیش‌رو ثبت‌نام‌های ما کاهش 30 تا  40 درصدی خواهد داشت.

نقوی گفت: نکته مهمی این‌ جا است، آیا این همه برنامه که برگزار می‌شود، اثربخش نیز هست؟ باید بررسی کنیم کارمان اثر دارد یا نه؟ باید پایش کارهایمان را انجام دهیم،. چرا که اگر کارها موثر نیست باید عوض شوند.

وی ادامه داد: ما مدرسانی می‌خواهیم که بتوانند در جلسات شرکت کنند. در جلسات تبلیغ فرزندآوری و جهاد تبیین را انجام دهند. باید در این یک ماه باقی مانده تا مهرماه دوره برگزار کنیم تا در آینده جلسات برگزار شود.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن