کشف ۱۹ قطعه اشیای تاریخی در همدان
- توضیحات
- منتشر شده در سه شنبه, 13 آذر 1403 11:54
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان از کشف ۱۹ قطعه اشیای تاریخی و دستگیری هشت متهم در این رابطه خبر داد.
به گزارش "همدان نیوز"، محسن معصوم علیزاده، سهشنبه ۱۳آذرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طی دو ماموریت یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان در حومه شهرستان همدان و شهرستان نهاوند ۱۹قطعه اشیای تاریخی کشف و ضبط شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان افزود: در این دو ماموریت هشت نفر متهم دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
معصوم علیزاده ادامه داد: در کارشناسی اشیای تاریخی توسط کارشناسان ادارهکل تعداد دوعدد ظرف مفرغ و یک قطعه ظرف سفال ۲۸۰۰ساله مربوط به عصرآهن و چند عدد سکه و مهر با اصالت تاریخی و مابقی فاقد اصالت و بدل تشخیص داده شد.
وی خاطرنشان کرد: از مردم فرهنگ دوست و دوستداران میراثفرهنگی استان تقاضامندیم در صورت مشاهده هر گونه داد وستد غیرقانونی اشیای تاریخی و نیز تعرض و تخریب جرائم میراثفرهنگی موارد را به سامانه شماره ۰۹۶۶۲ بصورت کشوری و شماره تلفن ثابت استانی ۳۲۵۲۸۰۳۰ به صورت شبانهروزی اعلام و ما را در حفاظت از آثار ارزشمند تاریخی و فرهنگی استان یاری کنند.