Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر فرهنگی - هنری - مذهبی مسابقات قرآن،عترت و نماز دانش آموزی وسیله‌ای برای رسیدن به تربیت قرآنی

مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد:
مسابقات قرآن،عترت و نماز دانش آموزی وسیله‌ای برای رسیدن به تربیت قرآنی

مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر میزبانی شایسته همدان از سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی کشور گفت: این مسابقات بلکه وسیله ای برای رسیدن به تربیت قرآنی و ایجاد رفاقت همراه با رقابت بین دانش آموزان است.

به گزارش "همدان نیوز" و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان، محمدرضا مسیب زاده در نشست خبری که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، معاونان اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، معاونان و مسوولین ادارات قرآن، عترت و نماز و اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان برگزار شد، به محوریت مدرسه در فعالیت ها، فراگیری برنامه ها و توسعه مشارکت ها در برنامه های وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: در سال های گذشته فعالیت های قرآنی گسترش و اعتلا پیدا کرده است.

وی با اشاره به طرح های متعدد این وزارتخانه برای حفظ قرآن در چهار سال گذشته گفت: آموزش و پرورش نخستین نهادی بود که به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر راه‌اندازی یک نهضت حفظ ملی لبیک گفت و با اجرای طرح های نور و طرح نور باران از بین دانش آموزان و فرهنگیان یک میلیون و چهار هزار نفر حائز امتیاز در حفظ قرآن شدند که در بین آنها 700 نفر حافظ کل قرآن شده اند.

مسیب زاده در پاسخ به این سوال که چرا همدان در مسابقات قرآنی پسران رتبه های بیشتری کسب نکرده، گفت: همدان در 14 رشته در بخش پژوهشی مسابقات قرآن عترت و نماز کشور که در مشهد برگزار شد، حائز رتبه شد و در بین سه استان برتر مسابقات قرار گرفت.

مدیر کل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تجمیع مسابقات اوقاف با آموزش و پرورش را کاری ارزشمند در مسابقات قرآن دانست و افزود: امسال با برگزاری دوره های توانمندی برای داوران استانی رتبه های مسابقات در سطح کشور توزیع شد.

مسیب زاده اطلاع رسانی استان همدان را در سی و چهارمین مسابقات قرآن دانش آموزی کشور برجسته خواند و گفت: استان همدان در حوزه اطلاع رسانی این مسابقات خوش درخشید.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن