Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر دولت سیزدهم 41 درصد از کارمندان، زن هستند

41 درصد از کارمندان، زن هستند

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان و رونمایی از سند ارتقای زنان و خانواده گفت: از جمله مهم‌ترین مؤلفه‌های کارآمدی هر نظام توجه به شاخص عدالت است موضوعی که از جمله آرمان‌های مهم جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

به گزارش "همدان نیوز"، معصومه ابتکار در شورای برنامه ریزی و توسعه استان و رونمایی از سند ارتقای زنان و خانواده این استان با اشاره به اینکه  نگاه جنسیتی در میزان تقوای انسان ها در درگاه خداوند است، افزود: در ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه به مقوله عدالت جنسیتی نگاه ویژه‌ای شده است.

وی با بیان اینکه گزارش های روند ۴۰ ساله پیشرفت زنان کشورمان تهیه و برای اطلاع مردم در دسترس است، گفت: با این وجود با اهداف خود فاصله داریم و برای نخستین بار است که در دولت با برنامه به دنبال جبران عقب ماندگی‌ها و جاماندگی ها در عدالت جنسیتی هستیم.

ابتکار اضافه کرد: شاخص هایی در ستاد ملی زن و خانواده در هفت محور تدوین، مصوب و ابلاغ و به عنوان شاخص و سنجش حرکتی ما تعیین شده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم نهاد، دانشگاه‌ها و همه باید برای تحقق این شاخص‌ها همکاری داشته باشند.

ابتکار اضافه کرد: ما جامعه دینی هستیم و چهارچوب های اسلامی را رعایت می‌کنیم و برای حضور زنان در ورزشگاه باید به این موضو ع توجه داشت.

وی با اشاره به تصویب سند ارتقا زنان و خانواده گفت: تمام ۳۱ استان کشورمان این سند را تدوین کرده و اجرا می‌کنند و در همدان نیز به عنوان هجدهمین استان این سند مصوب شد.

ابتکار با بیان اینکه این سند یک بخش راهبردی دارد و رصد و سنجش آن نیز باید صورت گیرد، اضافه کرد: سرمایه اجتماعی استان همدان با رویکرد خوبی که دارد میتواند رو به جلو حرکت کند و در تحقق عدالت اجتماعی حضور زنان در عرصه های مشارکتی باید چشمگیر باشد.

معاون رییس جمهوری افزود: ۴۱ درصد از کارمندان دولتی زن هستند و این قشر در چند سال اخیر از لحاظ تحصیلاتی فاصله ها را کم کردند.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی دولت دوازدهم باید به دست زنان سپرده شود، گفت: این مهم یکی از راهبرها و سیاست های اصلی دولت تدبیر و امید است و گام های خوبی در این زمینه برداشته ایم.

ابتکار با بیان اینکه طرح تاب آوری اجتماعی به خوبی در همدان اجرا شده است افزود: شرایط و حوادث تلخ آبان ماه می تواند الگویی برای موضوع تاب آوری اجتماعی باشد.

وی همچنین طرح گفت و گوی ملی خانواده را راهکارهایی برای انسجام بخشی خانواده و کاهش معظلات این کانون ارزیابی و اضافه کرد: روابط عاشقانه در خانواده ها با حضور شبکه های اجتماعی در حال اختلال است و که با اجرای این طرح از اختلال در ارتباطات خانوادگی جلوگیری می‌شود.

معاون رییس جمهوری در در امور زنان و خانواده افزود: امروز برخی به دنبال این هستند که کارآمدی دولت را زیر سوال ببرند اما از سال ۹۲ تاکنون تغییرات چشمگیری را در بخش های فرهنگی، اجتماعی، توسعه ای و اقتصادی شاهد هستیم.

ابتکار با بیان اینکه عدالت از ابتدای انقلاب به بهترین شکل ممکن در بخش‌های مختلف رعایت شده است، اظهار داشت: بخش مهم کارآمدی، حس امنیت، عدالت و جذب اعتماد مردم است.

تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در همدان/ ۳۰ درصد مدیران باید زنان باشند

استاندار همدان با اشاره به تدوین سند ارتقای وضعیت بانوان در استان همدان، گفت: باید سهم زنان از مدیریت استان را به ۳۰ درصد برسانیم.

سیدسعید شاهرخی شنبه ۲۳ آذر در شورای برنامه‌ریزی استان همدان که با حضور معاون امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۴۰ ساعت برای تدوین سند ارتقای وضعیت زنان کار شده است.

وی با تأکید بر اینکه فرصتی برای آزمون و خطا نداریم بنابراین تمام برنامه ها و پروژه ها برای سه سال برنامه تدوین شده است، تصریح کرد: در استان همدان مبنای کار حرکت در چهارچوب برنامه و منطبق با اسنادی است که کار زیادی روی آن انجام شده است.

شاهرخی با اشاره به اینکه این سند به عنوان میثاق امضا شده و تعارفی با مدیری نداریم چرا که این سند واقع بینانه تنظیم شده است و قطعاً کُندی هیچ مدیری در رابطه با این سند نمی‌پذیریم، خاطرنشان کرد: باید درک کنیم در چه شرایطی هستیم و اگر نمی توانیم برای توسعه و عبور از این شرایط ریسک کرده و از تولید حمایت کنیم، کنار برویم.

در استان کارهای بزرگی داریم

استاندار همدان با بیان اینکه در استان کارهای بزرگی داریم و باید مردان بزرگی را انتخاب کنیم، ادامه داد: این جایگاه را به ما نداده اند که عنوان را یدک بکشیم بلکه باید کار کنیم تا باری از دوش مردم برداریم.

شاهرخی با اشاره به اینکه حضور ما باید طوری باشد که اتفاقات خوبی برای مردم رقم بخورد، افزود: سدها، راه آهن و ایستگاه را ه آهن و ۱۰ها پروژه ملی و استانی دیگر در حال اجراست بنابراین همه مدیران باید تلاش کنند و اگر توان ندارند کنار بکشند. دستگاه هایی که پروژه هایشان معطل مانده است، هیچ پروژه ای نباید معطل بماند.

وی با یبان اینکه باید سالانه ۵۰۰۰ میلیارد سرمایه گذاری برای ایجاد ۲۰ هزار شغل انجام گیرد تا نرخ بیکاری در پایان سال برنامه به ۷.۱ رصد برسد به طوریکه امسال تا کنون مطابق برنامه پیش رفته ایم، اظهار کرد: توجه به معیشت، اشتغال و تولید اولویت دولت در بدو کار بوده و مهمترین سرمایه ما در نظام جمهوری اسلامی سرمایه اجتماعی است که معنایی جز حفظ مردم و همراهی آنها با انقلاب ندارد.

شاهرخی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از مردم را بانوان تشکیل می‎‌دهند، گفت: توجه ویژه به نقش آفرینی زنان و جوانان از برنامه های محوری دولت است و همه ما وظیفه داریم این سیاست اصولی را در استان ها پیش ببریم.

استاندار همدان با تأکید بر اینکه باید جایگاه زنان و جوانان ارتقاء پیدا کند، خطاب به مدیران گفت: برای این ارتقاء برنامه و پروژه داشته باشید و البته برای این مهم نیاز به تغییر نگرش در جامعه داریم.

وی با بیان اینکه سهم مدیران زن از مدیریت را باید تا پایان دولت به ۳۰ درصد برسانیم، ادامه داد: باید کاری کنیم که بانوان در عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نقش آفرینی کنند. به دنبال تحقق این عدد در استان همدان هستیم.

شاهرخی خاطرنشان کرد: ۴۶۹ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی پرداخت شده است و پیش بینی می‌شود ۴۵۰۰ نفر از این طریق مشغول به کار شوند.

استاندار همدان با بیان اینکه در این دوره از انتخابات مجلس ۴۳۹ نفر ثبت نام کردند در حالیکه در دوره گذشته ۲۹۶ نفر شرکت داشتند، یادآور شد: در این دوره از انتخابات ۴۸ درصد افزایش شرکت کنندگان داریم که نشان دهنده این است که در استان اقبال خوبی در انتخابات وجود داشته است.

وی با اشاره به اینکه از تعداد ثبت نام کنندگان انتخابات مجلس شورای اسلامی استان همدان ۳۹ نفر خانم هستند در حالیکه در دوره گذشته ۲۷ نفر زن شرکت داشتند، بیان کرد: مصمم هستیم در راستای ارتقای زنان در استان گام های بزرگی برداریم.

 نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه جایگاه زن در ایران اسلامی اثبات شده است، گفت: زنان در انقلاب و جنگ نقش آفرین بودند و الگوی زنان جهان هستند.

امیر خجسته اظهار کرد: جایگاه زنان باید تدوین شود که یکی از کارهای خوبی بوده که در کشور بر روی آن کار شده است.

وی با اشاره به سند ارتقای بانوان و خانواده، خاطرنشان کرد: بحث زن و جوانان از مباحث مهمی است که در گام دوم انقلاب مطرح شده است. بحث‌هایی که در زمینه زنان انجام می‌شود، بسیار خوب است و امیدواریم به نتیجه منتج شود.

خجسته با تأکید بر اینکه بانوان در مدیریت بسیار موفق بودند، تصریح کرد: زنان ایران حق مطلب را در ۴۰ سال گذشته ادا کردند. هم در جنگ و انقلاب تا به امروز حضور داشتند و زنان ایرانی الگوی جهان اسلام و بشریت می‌توانند باشند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن